Masszázs Szolgáltatások - XVI. kerületben

Masszázs - a gyógyító, stresszoldó és fájdalomcsillapító ellazulás

Masszázs szalon - Budapesten a XVI. kerületben

Masszázs helyiségem Budapesten, barátságos, nyugodt és csendes zöld környezetben, a XVI. kerületben található. A szalon helyének kiválasztásánál fontosnak tartottam azt, hogy egy olyan helyre érkezzenek meg Vendégeim, ahol teljesen el tudnak lazulni és át tudják adni magukat a masszázs érzéki és ellazító élményének. Emiatt egy masszázs a XVI. kerületben biztosan egy megnyugtató és stresszoldó élmény lesz azoknak, akik át szeretnének lépni egy kicsit a hétköznapi körforgásból egy meghitt és ellazító környezetbe.

Szolgáltatásaim

  • Frissítő masszázs / Svédmasszázs

Mivel a különféle masszázs technikák segítségével el tudom lazítani a kötött izmokat, így nemcsak regenerálni tudom őket, hanem Vendégeim megtapasztalhatják a kezelések utáni stresszoldó, fájdalomcsillapító, illetve relaxáló érzést is, mely segíti őket a szorgos mindennapok sikeres legyőzésében. 

  • Atlantiszi Lágy Csontkovácsolás

E több tízezer éves szelíd és veszélytelen gyógymód segítségével nem manipulálom a csontokat, hiszen csak az izmokra, inakra és az ízületekre koncentrálok a kezelés során, mert a csontok elmozdulásáért felelős blokkokat próbálom oldani, illetve segítek az ízületeknek visszatalálni a helyükre.

  • Kineziológiai Tape Felhelyezés

A Kinesio Tape Budapesten is már igen elterjedt módszer arra, hogy a fájdalom és az ezzel járó mozgáskorlátozottság rövid időn belül, mellékhatásoktól mentesen csökkenjen. Emiatt nálam is lehet már kérni a Kinesio Tape felragasztását, mely elősegíti a különféle izom sérülések gyors gyógyulását.

Lépj be hozzám kikapcsolódni!

Tudásomat folyamatosan fejlesztem, hiszen fontos számomra, hogy Vendégeim mindig a legújabb és legkorszerűbb masszázs technikák segítségével érjék el az ellazulás, stresszoldás és fájdalomcsillapítás élményét.

Szeretettel várok mindenkit, Masszázs szalonomban a XVI. kerületben!

(Kattints a lenti képekre, és nézd meg a szolgáltatásokat bővebben!)

A masszázs egyszerre élvezet és gyógyító terápia.