Hatékony Fájdalomcsillapítás

Komplex fájdalomcsillapító kezelés a 16. kerületben, 

azonnali eredménnyelSzalonomba általában kétféle páciens jelentkezik be:

 • azok, akik tudják, hogy a rendszeres masszázs igénybevétele preventív jelleggel megelőzhetnek egy sor olyan jellegű fájdalmat, amivel együtt élni a hétköznapokban komoly próbátétel.
 • azok, akik már meglévő fájdalmakkal küzdenek, akiknek minden lépés vagy minden mozdulat kegyetlenül megerőltető, ők természetes módon azonnali eredménnyel járó fájdalomcsillapítást szeretnének.

Bejelentkezés telefonon: +36203902215 számon!


Miért érdemes telefonon foglalni időpontot?

Az online naptárat nem tudom percre pontosan frissíteni! Ez azt jelenti, hogy lehet hogy van más szabad időpont is, de még nem tudtam az Online naptárban rögzíteni. Ha S.O.S kezelésre vágysz, hívj telefonon! Amennyiben nem érsz el, a vendég távozása után visszahívlak.

Ahogy nincs két egyforma ember, úgy nincs két egyforma fájdalom sem. A célom: fájdalmaid azonnali megszüntetése!

Milyen esetben tudom ajánlani komplex fájdalomcsillapító kezelésemet?

Szívem szerint azt mondanám, ha kicsit is fáj, akkor ne adj nagyobb esélyt a fájdalom erősödésének, mert ez idővel csak rosszabb lesz!

 • Ha rendszeresen fáj a hátad, egy idő után már akkor is, ha nem végzel megerőltető munkát!
 • Ha rendszeresen fáj a vállad!
 • Ha rendszeresen fáj a nyakad és annak környéke, gyakori a nyakmerevség!
 • Ha rendszeresen csípőfájdalmaid vannak!
 • Ha nem bírsz lehajolni, mert fáj a derekad.
 • Ha állandó térd fájdalommal küzdesz!

Tudom, amíg rendszertelenül és elviselhetően fájnak a testrészeink, hajlamosak vagyunk nem venni róla tudomást, ám amikor mázsás súllyal nehezedik ízületeinkre, csontjainkra vagy izmainkra a fájdalom, akkor SOS segítséget várunk el.

Ugyanakkor baleset, vagy egy megszokott, ám hirtelen történő rossz mozdulat miatt is kialakulhat szűnni nem akaró fájdalom, amit azonnal meg kell szüntetni.

A hát - és vállfájdalmak összetett fájdalomtípusok, lehet akut vagy krónikus eredetű, állhat mögötte gyulladás, porckopás vagy szervi probléma, de elég arra gondolni, hogy az összes stressz, ami ér bennünket - közvetetten bár -, de hozzájárul a fájdalmak kialakulásához.

Biztosan ismered a mondást, amikor valaki "vállára veszi a problémát" vagy "derekasan helyt áll", esetleg "nyakas ember". Ezek a mondások nem véletlenül alakultak ki, a mondások mögötti óriási feszültség és terhelés kisugározhat ezen testrészeinkbe.

Ugyanakkor az is jellemző, hogy a hát, váll, csípő és egyéb, ínakhoz, ízületekhez köthető - olykor már elviselhetetlen - fájdalmakkal rendszeresen küzdenek azok a nők és férfiak, korosztálytól függetlenül, akik ülőmunkát végeznek.

Egész társadalmunk ülőmunkára rendezkedett be, a munkahelyek magas százalékában kell közel az egész munkaidőt ülve tölteni. Ezt fokozta a vírushelyzet, ami home office-ba kényszerített rengeteg munkavállalót.

Jellemzően viszont, akik otthon dolgoznak sokkal több időt töltenek számítógép előtt ülve, fokozva a már korábban kialakult rossz testtartást egy konyhaszéken, vagy az ágyban kuporogva.

Fel sem mérjük igazából, hogy ezekkel a kényelmes helyzetekkel testrészeinket milyen "szenvedésnek" tesszük ki.

Amikor hamarabb zsibbad a lábunk, mint általában, amikor már rövidebb ülési idő is nehezebben elviselhető, vagy épp tudomást sem veszünk mindezekről, mert épp stressz alatt videó konferenciázunk, kimutatást készítünk, és harcolunk az idővel...ekkor állj meg egy pillanatra.


Ha bármelyik mondatban magadra ismertél, vagy már érzed, hogy tenned kell valamit, akkor jelentkezz be hozzám fájdalomcsillapító kezelésre a +36203902215 telefonszámon!


A hát, nyak és vállfájdalmakon túl azonnali eredménnyel járó fájdalomcsillapító kezelésre várlak, ha:

 • talpfájdalmaid vannak,
 • Achilles-ín fájdalmaid vannak,
 • ízületi fájdalmakkal élsz együtt (csukló, boka, térd, könyök),
 • hegek által okozott fájdalmaid vannak.

Felmerülhet benned a kérdés, hogy miért a fájdalom csillapítása, megszüntetése a cél?

Azért, mert a legtöbb esetben a fájdalom és annak oka szorosan összefügg.

A fájdalom hatására rosszul működnek a kötőszöveti funkciók, a vérkeringés, és a legtöbb esetben egy még előnytelenebb testtartást veszünk fel, ami hosszú távon további egészségügyi problémákat hoz magával.

Ezért, ha megszüntetjük a fájdalmat, a test visszatérhet a helyes mozgásformához, tartáshoz, így mind az izmok, mind a kötőszövetek a helyes terhelést kapják, beindul egy regenerálási folyamat.

Milyen megoldásokat tartalmaz a fájdalomcsillapító kezelés?

Minden kezelés állapotfelméréssel kezdődik. A fájdalom forrásától függően, mindig a fájdalomcsillapításhoz elérhető leghatékonyabb megoldásokat alkalmazom.

A kezelés magában foglalhat:

 • Flossing terápiát,
 • Köpöly terápiát,
 • Kineziológiai tapasz felhelyezését,
 • szükség esetén kimozgatás (lágy csontkovácsolás)
 • különféle nyújtó technikákat,
 • SMR henger használatát.
 • Tanácsadást, hogy továbbra is fenn tudd tartani a fájdalom mentes létet!

A flossing terápia egy új kompressziós terápia, akut és krónikus mozgásszervi bántalmak esetén is hatékony. Javítja a szöveti vérellátást, csillapítja az ízületi fájdalmakat. Itt olvashatsz róla bővebben: Flossing.

Az SMR hengert a kötőszövetek nyújtására és izmok lazítására használom, a kezelés irányított gyakorlatokkal történik. 

A köpöly terápia egyszerű és hatékony módja a kötőszövetek nyújtásának, a keringés javításának. Hát, derék és csípőfájdalmak esetén alkalmazom, de ödémás kéz, vagy láb esetén is kifejezetten hatékony megoldás. A köpöly terápia hatékony ezen túl: hegek, boka, váll, vagy térdsérülések kezelésére, migrénes fejfájás csillapítására. 

Csontkovácsolás kizárólag biztonságos, lágy kimozgatásokkal történik, amennyiben te is beleegyezel (nem kötelező!) és csak akkor, ha szükséges. Nem minden esetben szükséges a kimozgatás, sőt az esetek 90%-ban izomrendszeri összehúzódás okozza a fájdalmat.

A kineziológiai tapasz felhelyezése bármelyik testrészre történhet, ahol a fájdalomcsillapítás a cél. Legtöbb esetben a komplex kezelésem részét képezi, hisz a tapasz felhelyezése után még további 5-7 napon keresztül kezeli az izomzatot, ízületet. Ezzel tudom leginkább megtámogatni még hazatérésed után is kezelésem hatékonyságát!

Annak függvényében, hogy a kineziológiai tapaszt:

 • ízület köré,
 • izomra,
 • bőrre,

nyirokrendszer stimulálására helyezzük fel, jótékony hatása megkérdőjelezhetetlen.

Stabilizálja az izmokat, felszabadítja a sérült vagy fájó szövetek terhelését, fokozza a nyirokfolyadék áramlását, javítja a vérkeringést hozzájárulva ezzel nem csak a fájdalom csillapításához, hanem a teljes regeneráláshoz: az izmok, ízületek visszakaphatják helyes működésüket.

Kineziológiai tapasz felhelyezésével gerincfájdalmat, ficamokat, húzódásokat, sportsérüléseket, ínhüvelygyulladást kezelek sikerrel, de műtét utáni rehabilitációhoz is tökéletes.

Időpont egyeztetésért hívj telefonon +36203902215 számon!

VAGY