Nyújtási Gyakorlatok

2017.09.09

Igen, igen! Nem győzőm hangsúlyozni, hogy mennyire létfontosságú a hétköznapokban a nyújtások végrehajtása.

Folyamatosan használjuk testünk izmait, így azok keményen dolgoznak. A nap végére a terheléstől összehúzódnak (megrövidülnek). Ha visszanyújtásra kerülnek, nagy eséllyel nem alakulnak ki izomcsomók. Ezen felül nem fog fájni derekunk, hátunk.. Hiszen a nyújtástól az izom "vissza fekszik" a helyére.  :)

Természetesen, ahogy időnk engedi, a lehető legtöbb nyújtási gyakorlatot végezzük el.

Nyújtási Gyakorlatok képekkel és videóval

Masszázs blogunk bejegyzései

Ebben a bejegyzésben az SMR henger, vagy másnéven pilates henger, (illetve még masszázs henger) néven ismert eszköz használatával kapcsolatos információkat gyűjtöttem össze nektek.

Immáron 4. éve, hogy elvégeztem a köpöly tanfolyamot. A hozzánk érkező vendégek 99,9%-a, nem is ismeri a kezelést. DE mint tudjuk, a google "mindenki barátja". Ezáltal, erőszeretettel tájékozódunk a köpölyös kezelésekről online. Azt sem tudjuk milyen, de máris azt mondjuk NEM?!

Sajnos, sokan nem is tudjuk, hogy mi ez és miért fontos karbantartani. A nyirokrendszer egész testünket behálózza, nagyon fontos szerepet tölt be egészségünkben. A nyirokrendszer testünk "szennyvíztisztító" rendszere. Amennyiben nyirokrendszerünk egészséges, akkor immunrendszerünk is jól működik.