Masszázs - XVI. kerület

Masszázs - a gyógyító, stresszoldó és fájdalomcsillapító ellazulás

Masszázs szalon - Budapesten a XVI. kerületben

Masszázs helyiségem Budapesten, barátságos, nyugodt és csendes zöld környezetben, a XVI. kerületben található. A szalon helyének kiválasztásánál fontosnak tartottam azt, hogy egy olyan helyre érkezzenek meg Vendégeim, ahol teljesen el tudnak lazulni és át tudják adni magukat a masszázs érzéki és ellazító élményének. Emiatt egy masszázs a XVI. kerületben biztosan egy megnyugtató és stresszoldó élmény lesz azoknak, akik át szeretnének lépni egy kicsit a hétköznapi körforgásból egy meghitt és ellazító környezetbe.

Szolgáltatásaim

Mivel a különféle masszázs technikák segítségével el tudom lazítani a kötött izmokat, így nemcsak regenerálni tudom őket, hanem Vendégeim megtapasztalhatják a kezelések utáni stresszoldó, fájdalomcsillapító, illetve relaxáló érzést is, mely segíti őket a szorgos mindennapok sikeres legyőzésében. Svédmasszázsom (frissítő masszázsom), azoknak ajánlom, akiknek fáj a hátuk, derekuk, válluk. A kezeléseknek köszönhetően a fájdalmak megszűnnek. Bővebb információt: ITT olvashatsz a masszázsról.

Ezt a bejegyzést azért hoztam létre, mert nagyon sok hívást kapok a témával kapcsolatban. Gyógymasszázs vagy Svédmasszázs javasolt? Mi a különbség? ITT olvashatsz erről.

E több tízezer éves szelíd és veszélytelen gyógymód segítségével nem manipulálom a csontokat, hiszen csak az izmokra, inakra és az ízületekre koncentrálok a kezelés során, mert a csontok elmozdulásáért felelős blokkokat próbálom oldani, illetve segítek az ízületeknek visszatalálni a helyükre. Becsípődött? Fáj, ha mozgatod? Kattints, IDE bővebb információért.

Gyors és hatékony kötőszöveti regenerálódást biztosító kezelés. Fáj a derekad? Nem bírod felemelni a kezed? Nem bírod kinyújtani a lábad? Ödémás valamelyik testrészed? A köpöly megoldást nyújt problémáidra! Bővebb információ a köpöly terápiáról ITT.

Várandósság idején is van megoldás a stresszes hétköznapokra. Izomlazító, stresszoldó masszázzsal várlak szalonomban. A kezelésről ITT olvashatsz bővebben. 

Kinek ajánlott a nyirokmasszázs? Ha ödémásak a végtagok. Lábdagadás, kézdagadás esetén. Ha már a vízhajtó sem segít, akkor nyirokmasszázsom javaslom! További információ: ITT

Szereted a meleget? Akkor ezt a masszázst neked találták ki. Svédmasszázzsal egybekötött, különleges gyertya masszázs. Hogyan hat bőrödre a meleg? Mitől egyedi még a masszázs? Olvasd el ITT

Szereted a gyógynövények varázslatos illatát? Ez egy meleg gőzős masszázs, melyben a gyógynövények dolgoznak azon, hogy izmaid fájdalom nélkül ellazulhassanak. Igen! Itt csak a gyógynövényes labdacsokkal történik a masszázs. A gőz és a gyógynövény együttes hatásának köszönhetően, izmaid teljesen felpuhulnak, ellazulnak. A meleg gőzős masszázs nyáron nem "üzemel" :) További információt ITT olvashatsz.

Talpmasszázs szolgáltatásom a 90 perces svédmasszázs tartalmazza. A talpmasszázsról, IDE kattintva olvashatsz.

A wellness masszázsok nem tartalmaznak átgyúrási technikákat, alapvetően ebben különböznek a többi masszázstól. Ha nem fáj semmid, csak kikapcsolódnál, relaxálnál, akkor ajánlom ezen masszázsokat. Kattints IDE további információért.

Svédmasszázzsal egybekötött, bőr ápoló kezelési csomagok. Ha szeretnél egy jó izomlazító masszázst, de közbe bőrödet is regenerálnád, akkor nézd meg a masszázs csomagokat: ITT

A Kinesio Tape Budapesten is már igen elterjedt módszer arra, hogy a fájdalom és az ezzel járó mozgáskorlátozottság rövid időn belül, mellékhatásoktól mentesen csökkenjen. Emiatt nálam is lehet már kérni a Kinesio Tape felragasztását, mely elősegíti a különféle izom sérülések gyors gyógyulását.

Bővebb Információ

Pocaktartó, derék lazító Tape ragasztás. Szülés előtt és szülés utáni időszakra, kitűnő megoldást nyújt a Kinesio Tape a Kismama panaszaira, vagy a "problémák" megelőzésére.

Bővebb Információ

Masszázs Ajándékutalvány Vásárolható, bővebb információ ITT

Lépj be hozzám kikapcsolódni!

Tudásomat folyamatosan fejlesztem, hiszen fontos számomra, hogy Vendégeim mindig a legújabb és legkorszerűbb masszázs technikák segítségével érjék el az ellazulás, stresszoldás és fájdalomcsillapítás élményét.

Szeretettel várok mindenkit, Masszázs szalonomban a XVI. kerületben!

A masszázs egyszerre élvezet és gyógyító terápia.