Masszázs - XVI. kerület

Masszázs - a gyógyító, stresszoldó és fájdalomcsillapító ellazulás

Masszázs szalon - Budapesten a XVI. kerületben

Masszázs helyiségem Budapesten, barátságos, nyugodt és csendes zöld környezetben, a XVI. kerületben található. A szalon helyének kiválasztásánál fontosnak tartottam azt, hogy egy olyan helyre érkezzenek meg Vendégeim, ahol teljesen el tudnak lazulni és át tudják adni magukat a masszázs érzéki és ellazító élményének. Emiatt egy masszázs a XVI. kerületben biztosan egy megnyugtató és stresszoldó élmény lesz azoknak, akik át szeretnének lépni egy kicsit a hétköznapi körforgásból egy meghitt és ellazító környezetbe.

Szolgáltatásaim

Mivel a különféle masszázs technikák segítségével el tudom lazítani a kötött izmokat, így nemcsak regenerálni tudom őket, hanem Vendégeim megtapasztalhatják a kezelések utáni stresszoldó, fájdalomcsillapító, illetve relaxáló érzést is, mely segíti őket a szorgos mindennapok sikeres legyőzésében. Svédmasszázsom (frissítő masszázsom), azoknak ajánlom, akiknek fáj a hátuk, derekuk, válluk. A kezeléseknek köszönhetően a fájdalmak megszűnnek. Bővebb információt: ITT olvashatsz a masszázsról.

Ezt a bejegyzést azért hoztam létre, mert nagyon sok hívást kapok a témával kapcsolatban. Gyógymasszázs vagy Svédmasszázs javasolt? Mi a különbség? ITT olvashatsz erről.

E több tízezer éves szelíd és veszélytelen gyógymód segítségével nem manipulálom a csontokat, hiszen csak az izmokra, inakra és az ízületekre koncentrálok a kezelés során, mert a csontok elmozdulásáért felelős blokkokat próbálom oldani, illetve segítek az ízületeknek visszatalálni a helyükre. Becsípődött? Fáj, ha mozgatod? Kattints, IDE bővebb információért.

Kinek ajánlott a nyirokmasszázs? Ha ödémásak a végtagok. Lábdagadás, kézdagadás esetén. Ha már a vízhajtó sem segít, akkor nyirokmasszázsom javaslom! További információ: ITT

Szereted a meleget? Akkor ezt a masszázst neked találták ki. Svédmasszázzsal egybekötött, különleges gyertya masszázs. Hogyan hat bőrödre a meleg? Mitől egyedi még a masszázs? Olvasd el ITT

Szereted a gyógynövények varázslatos illatát? Ez egy meleg gőzős masszázs, melyben a gyógynövények dolgoznak azon, hogy izmaid fájdalom nélkül ellazulhassanak. Igen! Itt csak a gyógynövényes labdacsokkal történik a masszázs. A gőz és a gyógynövény együttes hatásának köszönhetően, izmaid teljesen felpuhulnak, ellazulnak. A meleg gőzős masszázs nyáron nem "üzemel" :) További információt ITT olvashatsz.

Talpmasszázs szolgáltatásom a 90 perces svédmasszázs tartalmazza. A talpmasszázsról, IDE kattintva olvashatsz.

A wellness masszázsok nem tartalmaznak átgyúrási technikákat, alapvetően ebben különböznek a többi masszázstól. Ha nem fáj semmid, csak kikapcsolódnál, relaxálnál, akkor ajánlom ezen masszázsokat. Kattints IDE további információért.

A Kinesio Tape Budapesten is már igen elterjedt módszer arra, hogy a fájdalom és az ezzel járó mozgáskorlátozottság rövid időn belül, mellékhatásoktól mentesen csökkenjen. Emiatt nálam is lehet már kérni a Kinesio Tape felragasztását, mely elősegíti a különféle izom sérülések gyors gyógyulását.

Bővebb Információ

Pocaktartó, derék lazító Tape ragasztás. Szülés előtt és szülés utáni időszakra, kitűnő megoldást nyújt a Kinesio Tape a Kismama panaszaira, vagy a "problémák" megelőzésére.

Bővebb Információ

Masszázs Ajándékutalvány Vásárolható, bővebb információ ITT

Lépj be hozzám kikapcsolódni!

Tudásomat folyamatosan fejlesztem, hiszen fontos számomra, hogy Vendégeim mindig a legújabb és legkorszerűbb masszázs technikák segítségével érjék el az ellazulás, stresszoldás és fájdalomcsillapítás élményét.

Szeretettel várok mindenkit, Masszázs szalonomban a XVI. kerületben!

A masszázs egyszerre élvezet és gyógyító terápia.