S.O.S Fájdalomcsillapító Kezelések

Milyen esetekben javasolt az S.O.S Fájdalomcsillapító kezelés?


- NYAK fájdalmak esetén: elaludtad a nyakad vagy meghúztad? Ha merevséget, feszülést és fájdalmat is érzel, célszerű minél előbb lépned, hogy NE tartson sokáig ez a fájdalom. A kezelés gyorsan megszünteti a nyaki merevséget és utána tudod forgatni a fejed..

A lenti videón látható hölgy, elaludta a nyakát, egy S.O.S Nyak regenerál kezelést ajánlottam neki. A videón látható eredmény magáért beszél, nézd meg! Összesen 1 kezelésre volt szükség :)

- VÁLLFÁJDALOM: nem tudod felemelni kezed? Befagyott váll szindróma, vállficam, merev váll esetén javasolt az s.o.s fájdalomcsillapítás.

Minél erősebb a vállfájdalmad, annál jobban beszűkül a váll mozgása is, illetve egyre nehezebbé vállnak a mindennapi teendők elvégzései. Nem célszerű sokáig várni a kezeléssel, hiszen minél előbb kezeljük, annál előbb fogod tudni használni fájdalommentesen. Ne vedd félvállról! :)

- HÁTfájdalom, DERÉKfájdalom, Csípőfájdalom: Nem tudsz hajolni? Merev, beállt a derekad? Úgy érzed, mintha becsípődött volna? Szinte népbetegség napjainkban a krónikus, hát -, derék - és csípőfájdalom.  Legfőbb oka a mozgásszegény életmódunk és az ülőmunka. A terápia fellazítja izmaid, hogy szabadon használhasd derekad, hátad, csípődet. Jelentkezz be minél előbb egy kezelésre, hogy fájdalom mentesen mozoghass!

- Ízületi fájdalom esetén: Fáj a térded? Könyököd? Bokád? Csuklód? Akkut sérülésed van? Megütötted, meghúztad? Akkor fájdalomcsillapításban javaslom az új kompressziós terápiát, a  flossing -ot, illetve tökéletes kiegészítője a Kinezió Tape.

- Talpfájdalmak, Achilles-ín fájdalom: Fáj a lábfejed? Szúró hasító fájdalmat érzel? Sarkantyúd van? Fájdalmas a járkálás, futás? Az achilles-ín testünk legvastagabb ina, a lábfej lefelé és előre mozgatását végzi. pl. járkálás, futás, felugrás, leülés és felállás közben, tehát a lábfej bármilyen mozgatásakor. Gyakori használata miatt viszonylag gyakran meg is sérül. Alapvető szerepe van a mozgás közben. A terápia csillapítja fájdalmadat, hogy zökkenőmentesen éld hétköznapjaid. 

Az S.O.S fájdalomcsillapítás lényege, hogy megszüntesse adott területen a fájdalmat, ami által elkezdődik az izom, ízület, stb. regenerációja, ezáltal felveszi a tested a "helyes" mozgásformát, elkezded jól terhelni a testrészed, melynek következménye lesz a jó kötőszöveti funkció (jó vérkeringés, jó izomerő, stb.) ezáltal visszaáll a fájdalommentes, szabad mozgás.

Az S.O.S fájdalomcsillapító terápia eszközei: 

- ÚJ kompressziós eljárás Flossing (Mi a Flossing? ITT olvashatsz róla)

- A hagyományos kínai gyógyászatból eredő Köpöly Terápia ( ITT olvashatsz róla bővebben)

- ÚJ szemléletű Fascia (Kötőszövet) Nyújtó Technikák

- Kinezio Tape Felhelyezése (Mi a Kinesio Tape? ITT tudod elolvasni)

A kezelés időtartam 30-40 perc.

A kezelés ára, a kezelt terület nagyságától, időtartamától és a felhelyezett Kineziológiai Tapasz mennyiségétől függ.

A kezeléshez időpont foglalása szükséges, telefonon: