Kineziológia Tapasz Térdre

A kineziológiai tapasz térdre való felhelyezése szakember segítségét igényli.

A kineziológiai tapasz térdre felhelyezve, az ízületet és izmokat érintő sérülésekből való minél gyorsabb felgyógyulást segíti. Sajnos ezeket a sérüléseket még fokozott körültekintéssel sem zárhatjuk ki az életünkből, de mivel a mindennapi teendőinket lehetetleníti el, éppen ezért roppant fontos, hogy azonnal megtegyük a kellő lépéseket a gyógyulás érdekében.

Már a lépcsőzés is gondokat okoz?

A térdfájdalom kortól és nemtől függetlenül bárkit érinthet. A lépcsőzés közben tapasztalt kellemetlen érzés, az egyszerű hétköznapi mozdulatok, mint például a guggolás okozta fájdalom, illetve az éjszaka során is sajgó térd a legtöbbünk előtt sajnos nem ismeretlen jelenségek. A kineziológiai tapasz térdre segíthet megoldani a problémát a hatékony regenerálódás jegyében, arról nem is beszélve, hogy már rövidtávon, vagyis a felhelyezése után érezhetően könnyebbé teszi a mozgást. Fontos viszont hangsúlyozni, miszerint a szakszerű felhelyezés kulcsfontosságú.

Kineziológiai tapasz térdre - a kérésünkkel forduljunk szakemberhez!

A kineziológiai tapasz önmagában nem "csodaszer". A gyógyító hatása nem a tapasz sajátossága, hanem minden esetben a szakszerű felhelyezés eredménye. Azon személyek körében, akik még csak most ismerkednek a kineziológiai tapasz sajátosságaival, gyakran meglepődésre ad okot, miszerint a szóban forgó szalag roppant rugalmas. Pontosan a rendkívüli flexibilitása miatti helytelen felhelyezés többet árthat, mint használ. A ruganyos kineziológiai tape helytelenül felrakva hatástalan, rosszabb esetben pedig el is koordinálhatja az érintett testrészeinket. Bízza szakemberre a kineziológiai tapasz térdre való ragasztását!

Jelentkezzen be még ma!

Kineziológiai Tapasz terapeuta: Balogh Ildikó

Időpontot foglalni, telefonon lehetséges: +36203902215

Kineziológiai Tapasz Hatása térdfájdalom ellen

Ne felejtsük el, a tapasz valóban csak akkor fejti ki jótékony hatását, ha az megfelelően van felhelyezve. Ugyanis, a tape nem tartalmaz semmi féle fájdalomcsillapító szert.

Többféle térdfájdalom elleni ragasztás létezik, így ez sem mindegy, hogy melyik típus kerül fel. A szakember meg tudja állapítani a fájdalom megmutatása után, hogy melyik típusú ragasztás szükséges ahhoz, hogy valóban megszűnjenek térd fájdalmai.

A szakszerűen felhelyezett kineziológiai tapasz hatása

Ha a térfájdalom sikeresen diagnosztizálásra került, akkor a terapeuta eldönti, hogy hova ragasszon "támasztó", vagy éppen izom lazító, vagy akár "terhelést csökkentő" technikával kivitelezett ragasztást.

A szakszerűen felhelyezett kineziológiai tapasz térdre való jótékony hatása azonnal érzékelhető.

Kineziológiai Tapasz színe és minősége

A tapasz több színben én minőségben kapható. Nem mindegy, hogy adott területre "hűtő" vagy akár "fűtő" színt ragasztunk. A tapasz minősége nagyban befolyásolja, hogy meddig marad fent, miután felragasztottuk a térdre.

Összegzés

HA térdfájdalommal küzdünk, első körbe keressünk fel vele szakorvost. DE tudom, hogy jelenleg sajnos, hosszú várakozás van a szakrendelőkben, így addig is nagy segítség lehet a hétköznapokban a kineziológiai tapasz felhelyezése térdre. Keressen fel minél előbb szakembert, hogy enyhüljenek fájdalmai.

Kineziológiai tapasz felhelyezése esetén, soron kívül szoktam fogadni vendégeimet !

Kineziológiai Tapasz terapeuta: Balogh Ildikó

Időpontot foglalni, telefonon lehetséges: +36203902215