Magamról

Balogh Ildikó vagyok, okleveles svéd-, frissítő és wellness masszőr.  A masszázst hivatásomnak tekintem, elsődleges célom, hogy az általam alkalmazott masszázstechnikákkal a hozzám fordulók egészségének megőrzésében, illetve lelki feszültségeik csökkentésében segíthessek.

Tudásomat folyamatosan fejlesztem, hiszen szükséges ismerni az új hatékony technikákat.

Masszázs szalonomat a XVI. kerületben, igyekeztem úgy kialakítani, hogy mindenkinek sikerüljön kikapcsolódni/relaxálni. Véleményem szerint, nem csak a kezelésekre kell hangsúlyt fektetni. Az igényes, tiszta és harmonikus környezetet is meg kell teremteni, hogy a test és lélek valóban regenerálódjon.

Ha a masszázst nem magadnak, hanem kedvesednek, családtagodnak szánod ajándékként, hívj vagy írj nekem. Segítek kiválasztani azt a kezelést (vagy kezeléseket), amivel egyedi módon fejezheted ki szeretetedet, törődésedet.

Nézz körül, válassz a folyamatosan bővülő lehetőségek közül, egyeztess időpontot, azután pedig gyere el, és érezd jól magad!​

Szeretettel várok mindenkit!

"A legnagyobb AJÁNDÉK a másiknak egy olyan Tér, ahol nincs ítélkezés, és ami megengedi, hogy felismerje saját RAGYOGÁSÁT. ,,

Gary M. Douglas, az Access Consciousness alapítója.

Szeretnél kapcsolatba lépni velem?