Sómasszázs - 16. kerület

Relaxációs Sómasszázs

Budapest 16. kerület

"PEZSDÜLJ FEL" Bőrfiatalító Sómasszázzsal

A sómasszázs egy igazi különlegesség ínyencek számára. A só bőrre és keringésre gyakorolt hatását már az ókorban is ismerték. A só-masszázs egyesíti magában a bőrfiatalító hatású testradírozást és a vér, illetve a nyirok keringést fokozó svédmasszázs előnyeit, melynek eredménye a friss, gyönyörű , baba puhaságú bőrön kívül a légiesen könnyű végtagok és megkönnyebbült hát. A Himalaya-i só a legjobb eszköz a természetes peelingezéshez.

A masszázs célja

Eltávolítja a bőr elhalt hámrétegét, serkenti a vérkeringést, segít a méreganyagok kiürítésében a nyirokrendszernek köszönhetően. Ezért van az, hogy sóval való masszázs után a bőr sokkal üdébbnek, kisimultabbnak és fényesebbnek tűnik. A masszázshoz a sót tiszta, hígítatlan, extra szűz olíva olajjal keverem ki. A mediterrán civilizációk hölgyei már évszázadok óta kényeztetik magukat olíva olajjal, hiszen gazdag E-vitaminban, természetes antioxidánsokban - egyenes út a szépség felé. A mediterrán vidékek szimbóluma, mely magába szívja a nap minden egyes sugarát. Tele élettel és fénnyel, így válik a szépség és egészség fontos elemévé. Az olíva olaj olyan, mint egy gyengéd érintés, táplál, kényeztet, nyugtat és véd. Vonzó szépséget és egészséges egyensúlyt kölcsönöz bőrünknek.

A kezelés ajánlott

Ajánlom mindenkinek, aki testi lelki megtisztuláson, méregtelenítésen szeretne át esni, energetikailag fel akar töltődni, vagy csak csodásan puha egészséges bőrre vágyik. 

Különösen ajánlott a tavaszi és az őszi szezonváltáskor, illetve nyaralás előtt, az egyenletesebb barnulási eredmény érdekében. Ajánlott továbbá immun erősítésre, a nyirok és vér-keringés fokozására, fizikai és szellemi fáradtság esetén.

A kezelés nem javasolt

  • Magas vérnyomás esetén! 
  • Veseelégtelenségben szenvedőknek, vérhígító szedésekor, lázas, vagy fertőző betegségekkor, menstruáció, vagy terhesség ideje alatt, daganatos megbetegedéseknél, bármely bőrbetegség esetén. 
  • Bőrkárosodás esetén. 
  • Napégéskor, illetve intenzív szoláriumozás után. 

Szabadítsd fel bőrödet!

Jelentkezz be egy Sómasszázsra!