Miért válassz engem?

Mert nálam Te vagy a legfontosabb, ezt tartom fő alapelvemnek, ezért minden Érted történik. A masszázs kezelések során olyan nagyfokú bizalomra van szükség, amely talán máshol nem is jelentkezik ilyen mértékben. Emiatt a kezelés ideje alatt, csak Te tartózkodsz a szalonban, így biztosan nem zavarhatja meg senki a relaxációdat. Kizárólag csak Veled foglalkozom, így biztosítva az intim légkört és a precíz munkavégzést.

A szalon nem a belváros közepén található, hanem zajmentes, kertes házas, zöld övezetben, a 16. kerület peremén. A nyugodt környezetben maximálisan kikapcsolódhatsz, ahol nem "futószalagon" jönnek-mennek a vendégek. Ezáltal biztosan nem fogod azt érezni, hogy igyekezned kell, mert már ott van a következő vendég. A masszázs végén, mindig hagyok 5-10 perc pihenési lehetőséget, hogy "visszatérj" a valóságba.

Kezeléseimet minőségi olajokkal és krémekkel végzem. A helységben mindig optimális a hőmérséklet. Mindezt Érted teszem, hogy elégedett legyél, visszajárjál, mert itt feltöltődsz, kikapcsolódsz.

Gyere és próbáld ki! Frissülj fel!

Jelentkezz be most!! :)