Hogyan hat szervezetünkre az irodai munka?

2017.09.19

Ülőmunkát végzel? 

A helytelen testtartás mozgásszervi betegségekhez vezethet, melyeket masszázzsal kezelhetsz!

A helytelen ülő testtartás rengeteg nem kívánt mellékhatást okozhat, melyek komoly deformálódásokhoz, illetve mozgásszervi fájdalmakhoz vezethetnek. Így ha egészségesen szeretnéd tartani a kötőszöveteket és izmokat, fontos, hogy megfelelő testtartást vegyél fel ülés közben. Mi van akkor, ha már megtörtént a baj, és kínzó fájdalmaid vannak a derekad, nyakad és hátad környékén?

Gyere hozzám masszázsra!

Tapasztalataimnak, illetve a folyamatos továbbképzéseknek köszönhetően rengeteg vendégemet kezelem eredményesen az ilyen típusú tünetekkel. A különféle masszázs technikák alkalmazása során így nemcsak enyhítem, de hosszú távon meg is szüntetem a kínzó fájdalmakat, melyek az ülőmunka során kialakuló helytelen testtartás miatt lépnek fel.

Ez a videó, nagyon jól szemlélteti, hogy mi történik a testünkkel irodai munka során...  

A videó forrása: itt

Hogyan üljünk helyesen, irodai munka során?

A masszázs kezelések során, szoktam vendégeimnek jelezni, hogy Önmagában a masszázs nem lesz megoldás a fájdalmak megszüntetésére. Nagyon fontos, hogy a kiváltó ok is megszüntetésre kerüljön. 

Irodai munka során, napi 8-10 órát töltünk a számítógép előtt. Mivel a munka elvonja a figyelmünket testtartásunkról, így már nap végén csak azt vesszük észre, hogy fáj a derekunk, hátunk. Ismerős?

HA a fenti kép alapján átrendezed munkaasztalod és helyesen ülsz, akkor a masszázs kezelésekkel együtt, biztosan egyensúlyba kerül az életed, nem lesznek fájdalmaid. 

Számítógépezés során a legjobb, ha a csuklód és a könyököd is megtámasztod, hogy az ne lógjon a levegőben. 

Szakszerű, modern kezelések a Levendula Masszázs Szigeten

Amennyiben nem tudod eldönteni, hogy csontkovácsolás, aromaterápiás vagy svédmasszázs tudja megoldani az esetleges fájdalmaidat, bátran keress meg minket, s segítünk eldönteni, hogy az adott tünetekre melyik típusú kezelés lenne a legjobb számodra.

Masszázs Blog további bejegyzések

Ebben a bejegyzésben az SMR henger, vagy másnéven pilates henger, (illetve még masszázs henger) néven ismert eszköz használatával kapcsolatos információkat gyűjtöttem össze nektek.

Immáron 4. éve, hogy elvégeztem a köpöly tanfolyamot. A hozzánk érkező vendégek 99,9%-a, nem is ismeri a kezelést. DE mint tudjuk, a google "mindenki barátja". Ezáltal, erőszeretettel tájékozódunk a köpölyös kezelésekről online. Azt sem tudjuk milyen, de máris azt mondjuk NEM?!