Lepd meg szeretteidet karácsonyi masszázs csomagokkal!

2018.12.05

Lepd meg szeretteidet karácsonyi masszázs csomagokkal!

Nyakunkon a karácsony, rohangálunk az ajándékokért, járkáljuk az üzleteket, s mire végzünk mindennel, a nagy rohangálásban úgy elfáradunk, hogy külön szabadságot kellene kivennünk, hogy kiheverjük csak a készülődést és még a hatalmas vacsoráról nem is beszéltünk... Most rengeteg karácsonyi masszázs csomaggal várlak Levendula Masszázs Sziget szalonomban Téged és szeretteidet is, hiszen egy ilyen ajándéknak mindenki csak örülni tud.

Úgy próbáltam meg kialakítani a karácsonyi masszázs csomagokat, hogy mindenki számára legyen olyan választási lehetőség, mellyel nemcsak relaxálni, ellazulni és felfrissülni tud, de egyaránt egy olyan harmonikus és kellemes élményben lesz része, mely méltó módon jutalmazza meg a fáradságos karácsonyi készülődést.

Alma & Fahéj Hópehely Csomag

Ebben a kezelésben nemcsak a testi-lelki felüdülést tapasztalhatod meg, hanem az értékes tápanyagokat tartalmazó illóolajok segítségével egyaránt méregtelenítem és ápolom a bőrödet.

Csillagszóró Csomag

Ez a masszázs csomag a finom illatú illóolajok segítségével igazán megnyugtató és ellazító élményt nyújt, melyet előtte egy alapos testradírozás előz meg, hogy még hatékonyabban tudjanak beivódni bőrödbe a tápanyagok.

Fehér Angyal Karácsonyi Csomag

Ezt a csomagot a teljes megújulás jegyében alakítottam ki, hiszen tartalmaz egy testradírozást, egy kellemes svédmasszázst, illetve még az arcodat is felüdítem egy speciális bőrfeltöltő krémpakolással, melyben még selyemprotein kivonat is van, hogy luxusban érezhesd magad.

Csokoládés Szaloncukor Masszázs Csomag

Ezt a kezelést az édes mámor jegyében alakítottam ki, melyben a csokoládé segítségével finoman leradírozom a bőröd, majd szintén egy csokis krémmel alaposan megmasszírozlak, mely után jöhet a hát és arcpakolás, szintén csokoládés krémmel, hogy igazán édes legyen a hangulat. S mivel a csokoládés krémek elő vannak melegítve, így egy finom meleg krémes-csokis masszázsban lehet részed.

Meglepetés!

A mostani karácsonyi masszázs csomagokat ajándékutalvány formájában is meg tudod vásárolni. Miért jó ez?

Szerintem az egyik legjobb karácsonyi ajándék ötlet a masszázs, hiszen ez egy olyan ellazító és luxus szolgáltatás, melyben mindenkinek részesülnie kellene, így gondolj csak bele, ha a fa alatt egy ilyen kezelés vár! 

Ezzel meg tudod így koronázni a karácsonyi készülődést, rohangálást és stresszt egy uralkodóknak való ellazító masszázs csomag segítségével, melyet így utalvány formájában is meg tudsz rendelni, ha szeretteidet is meg szeretnéd lepni egy ilyen kényeztető ajándékkal.

A kineziológiai tapasz olyan gyógyászati segédeszköz, amely segítségével fájdalmunk jelentősen csökkenthető, felépülésünk felgyorsítható. Egyre többen próbálják ki a pamutszalagok jótékony hatását.