Hogyan vásárolj be 10 perc alatt karácsonyra?

2017.11.07

Ajándékozz masszázs kupont budapesti szeretteidnek!

Máris elfáradtál a karácsonyi készülődésben, pedig még hetek vannak hátra a nagy ünnepig? 

Nincs időd arra, hogy minden barátodnak és családtagodnak ajándékokért kutatva órák hosszat járkálj a plázák és vásárok üzletsorai között? 

Mi sem egyszerűbb, ajándékozz a Budapesten élő szeretteidnek masszázs kupont!  

Miért?

Mert a masszázs egy olyan régi stressz-mentesítő kezelés, melyre mindenki úgy gondol egy fárasztó nap végén, hogy: "De jó lenne..." Ki ne akarna egy órát eltölteni szimpla lazítással, felfrissüléssel, jobb vérkeringéssel, lazább izmokkal, és még sorolhatnám a jobbnál jobb pozitívumokat, melyeket egy kényeztető és kikapcsoló masszázs tud okozni.

Így mielőtt az idegösszeroppanás szélére kerülnél, mert még nem sütöttél legalább 6 rúd bejglit, elfelejtetted megvenni az 5 kiló szaloncukrot, el kell még rohannod a postára a külföldről rendelt csomagokért, és még gondolnod kell a nagynénéd testévérének a menyasszonyára is, inkább vegyél egy nagy levegőt, dőlj hátra, és pár kattintatással ajándékozz masszázs kupont ismerőseidnek.

Így nemcsak ők fognak egy ellazító és felfrissítő ajándékban részesülni, hanem a Te válladról is kilókban fognak lezuhanni a gyötrő gondok, intéznivalók és frusztrált gondolkodás egész nap, hogy kinek mit ajándékozz karácsonykor.

A mai rohanó életben nem személyi asszisztens kellene az embereknek, hanem személyi masszőr, hiszen az a mennyiségű stressz és nyomás, melyet a modern életmód okoz, előbb-utóbb fizikailag is manifesztálódik, így ezek elkerülése miatt, a legjobb, amit tehetsz budapesti családod és barátaid egészségének megőrzése érdekében, hogy masszázs kupont adsz nekik ajándékba.

Nincs más dolgod, mint otthon egy tea vagy egy pohár bor mellett, ellazulva a mobilod vagy a géped segítségével, pár kattintással megrendelj egy masszázs kupont, melyet csak át kell venned.

Így ahelyett, hogy heteket töltenél az ajándékok kigondolásával, s újabb heteket ezek beszerzésével, inkább csak használd a modern technológiát, s az interneten keresztül pillanatok alatt elintézheted a karácsonyi ajándékvásárlási mizériát.

A döntés a TE kezedben van, hogy merre indulsz el!

De van egy még jobb ötletem; lepd meg saját magadat is egy masszázs kuponnal, mert sokat gürcöltél, idegeskedtél, fáradoztál és tetted amit tenned kellett, hogy most ott lehess, ahol épp jól érzed magad. Keményen megdolgoztál érte, úgyhogy Neked is jár a kikapcsolódás!

A karácsonyi masszázs utalványokat, Budapest 16. kerület Sarkad utca 1. szám alatt lehet átvenni. (Szinte bármilyen időpontban.)

Tetszett a bejegyzésem? Kérlek, nyomj egy lájkot vagy oszd meg!

Köszönöm :)

Egy hölgy azzal keresett fel, hogy beállt a dereka és nem tud lehajolni.