Hogyan érezzük magunkat egy jó masszázs után?

2017.11.21

A svédmasszázs hazájában megannyi kutatás foglalkozott, és foglalkozik jelenleg is, azzal a témával, hogy milyen pozitív, jótékony hatásai vannak a különböző, izomlazító eljárásoknak. Ezzel párhuzamosan az is előtérbe került, hogy melyek azok az érzések, érzetek, amik jó, ha kísérik magát a terápiát. 

Ha a masszázs során a stresszoldás sikeres, akkor bizony jó kezekben voltál. Az idegrendszered a stimulálás hatására elernyedt, összhangban tested többi részével. Ez a folyamat hosszú ideig hatást gyakorol rád, szervezetedre. A szakszerű, professzionális svéd masszázs testedet-lelkedet felfrissíti. Nem szabad elfeledkezned arról az egyszerű, hétköznapi, mégis sokszor véka alá rejtett tényről, hogy izmaid merevségét, ízületeid fájdalmait a benned felgyülemlett, le nem vezetett frusztráció okozza. A munkahelyen megélt stresszes helyzetek, vagy az életedben adódó, kellemetlen szituációk próbára teszik az egészségedet.

A bemerevedett izmokat folyamatosan lazítani kell ahhoz, hogy testedben az oldott állapot állandósuljon. A kötött izomrostok újra, és újra gondot okozhatnak, ha nem törődsz eleget magaddal. A svédmasszázs nem olyasvalami, amit félévente egyszer elég beiktatni az életedbe. Az eltérő terápiák, melyek az izomlazításról, a stresszoldásról szólnak életed természetes részévé kell váljanak. A rendszeres gondoskodás pillanatok alatt meghálálja magát. Azon túl, hogy izmaid, ízületeid újra fiatalossá, ruganyossá alakulnak, idegrendszered is kiegyensúlyozottabbá avanzsál. Ez pedig egész egyszerűen a boldogságod kulcsa lehet.

A masszázs kereső segítségével könnyedén eldöntheted, hogy melyik módszer a neked való. A svédmasszázs, testedet-lelkedet átmozgatja, felélénkíti, új köntösbe öltözteti, feltölt és energiát ad a hétköznapokhoz! Masszázs a XVI. kerületben elérhető, kéznyújtásnyi távolságban tőled. Ha elhatároztad magad, hogy lépsz egészséged érdekében, jó közérzetedért, és a masszázst életed részévé teszed, akkor nincs más dolgod, mint felkeresni masszázs szigetemet. Felelős döntéseddel szó szerint megváltoztathatod a mindennapjaidat. A stresszt, a görcsös, merev, kötött izmokat végérvényesen elfelejtheted, s átengedheted magad a feszültségektől mentes, boldog életnek.

Legfrissebb blog bejegyzések

Ebben a bejegyzésben az SMR henger, vagy másnéven pilates henger, (illetve még masszázs henger) néven ismert eszköz használatával kapcsolatos információkat gyűjtöttem össze nektek.

Immáron 4. éve, hogy elvégeztem a köpöly tanfolyamot. A hozzánk érkező vendégek 99,9%-a, nem is ismeri a kezelést. DE mint tudjuk, a google "mindenki barátja". Ezáltal, erőszeretettel tájékozódunk a köpölyös kezelésekről online. Azt sem tudjuk milyen, de máris azt mondjuk NEM?!

Sajnos, sokan nem is tudjuk, hogy mi ez és miért fontos karbantartani. A nyirokrendszer egész testünket behálózza, nagyon fontos szerepet tölt be egészségünkben. A nyirokrendszer testünk "szennyvíztisztító" rendszere. Amennyiben nyirokrendszerünk egészséges, akkor immunrendszerünk is jól működik.