Hogyan válasszunk masszőrt?

2017.10.17

Mindenkiben felmerülhet a kérdés, hogy hogyan válasszunk számunkra megfelelő masszőrt? 

A mai világban, már online az otthonunk kényelméből is tájékozódhatunk, illetve már időpontot is foglalhatunk akár Online. Ha az egyik keresőbe beírjuk, hogy masszőr, masszázs Budapest, számos hirdetéssel szembesülhetünk. (TIPP: célszerű a keresést területileg is szűkíteni: pl. masszázs 16. kerület vagy masszőr XVI. kerület, masszázs Csömör, stb...) Ilyenkor jön a kérdés: de mégis kit válasszak?

Ezzel a bejegyzésemmel az interneten történő masszőr kereséseteket szeretném megkönnyíteni, hogy mindenki sikeresen választhasson és élvezhesse a jó masszázs által nyújtott energikus közérzetet.

Milyen információkat nézzünk át a honlapon?

1. Milyen nemű legyen a masszőr?

Döntsük el, hogy női vagy férfi masszőrt szeretnénk. 

A masszőr oldalán található bemutatkozó rovat. Nézzük meg a képét. Majd az információk és szimpátia alapján döntsünk. Igen, a szimpátiai is fontos, nem mindegy, hogy ki érinti meg testünket!

2. A Kapcsolat (vagy elérhetőségek) fülön nézzük meg HOL dolgozik helyileg?

Ha valaki komolyan gondolja, hogy szeretne masszázsra járni, akkor az egyik fő szempont, hogy hol dolgozik helyileg a masszőr?

Célszerű lakcímünkhöz közel, vagy olyan helyet választani amerre gyakrabban járunk. Pl. munkába jövet-menet.. ezen útvonalon is nézelődhetünk.

Miért fontos? Ha rendszeresen (már pedig csak úgy van hatása) szeretnénk járni masszázsra, akkor ez a szempont nem elhanyagolható. Tudunk e parkolni? Ha igen, ingyenes vagy fizetős? stb... Ha nincs ki írva, kérdezzük meg, amikor bejelentkezünk.

3. Nézzük meg a nyitvatartását!

Mikor tudna fogadni? Megfelelő számunkra a nyitvatartása?

4. Nézzük meg a kép Galériát.

Vélhetően találni fogunk itt képeket a masszázs helyiségről is. Mindenki számára fontos a környezet,  hiszen itt relaxálni, kikapcsolódni, feltöltődni fogsz.

Nézd meg és képzeld el, hogy a fotón megjelent képek alapján, menne- e?

5. Nézzük meg a szolgáltatásokat és azok leírását.

A leírások alapján, látnunk kell, hogy mennyi szakmai tudás tükröződik vissza.

6. Nézzük meg a masszőr értékelését.

Keressünk rá közösségi oldalakon és nézzük meg, hogy vendégei, hogyan értékelték. Illetve, a Google-be is láthatunk róla véleményt, ha van honlapja. 

7. Ha eddig mindent szimpatikusnak találtunk, hívjuk fel!

Nem biztos, hogy elsőre el fogod érni a masszőrt, hiszen nagy valószínűséggel dolgozik.

DE egy igazi masszőr, visszahív és tudsz vele egyeztetni!

A telefonhívás során is sok minden kiderülhet számodra.

Segített masszázs típust választani? Megkérdezte miért szeretnél menni masszázsra?

Szimpatikus volt? Akkor foglalj időpontot!

Sok sikert kívánok mindenkinek a keresgéléshez! :)

Blogunk legfrissebb bejegyzései

Ebben a bejegyzésben az SMR henger, vagy másnéven pilates henger, (illetve még masszázs henger) néven ismert eszköz használatával kapcsolatos információkat gyűjtöttem össze nektek.

Immáron 4. éve, hogy elvégeztem a köpöly tanfolyamot. A hozzánk érkező vendégek 99,9%-a, nem is ismeri a kezelést. DE mint tudjuk, a google "mindenki barátja". Ezáltal, erőszeretettel tájékozódunk a köpölyös kezelésekről online. Azt sem tudjuk milyen, de máris azt mondjuk NEM?!

Sajnos, sokan nem is tudjuk, hogy mi ez és miért fontos karbantartani. A nyirokrendszer egész testünket behálózza, nagyon fontos szerepet tölt be egészségünkben. A nyirokrendszer testünk "szennyvíztisztító" rendszere. Amennyiben nyirokrendszerünk egészséges, akkor immunrendszerünk is jól működik.